Op die bekende plek in Dommelen waar iedereen wel eens een potje squash heeft gespeeld, worden momenteel 17 nieuwe woningen gebouwd. Het nieuwbouwplan heeft daarom de toepasselijke naam Dommelsquash gekregen. Op deze groene locatie aan het Helenadal verrijst nu een sfeervolle, kleinschalige woonwijk met statige herenhuizen en verschillende typen hoek- en rijwoningen.  

De bouw van zowel de koop- als huurwoningen vordert gestaag. De 7 herenhuizen en 2 hoekwoningen waren voordat de bouw startte al verkocht. De verhuur van de 8 hoek-en rijwoningen is inmiddels opgestart. Je kunt je inschrijven tot 17 december!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Dommelsquash? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. 

Woningen

De woningen in het plan Dommelsquash krijgen een klassiek uiterlijk. Ze worden gebouwd in verschillende kleuren: statig wit, chique donkerrood en een lichtere, meer gemeleerde baksteen. Zo is er voor ieder wat wils en wordt het geen saai wijkje. Alle woningen krijgen vanuit de keuken of woonkamer een mooi groen uitzicht. De achtertuinen van de huizen liggen rondom een bestraat pleintje. Vanaf hier is er toegang tot de tuinen en parkeerplaatsen. De woningen worden afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. Er is ook nog volop ruimte voor eigen je woonwensen.

duurzaam

Duurzaam wonen

Naast de complete afwerking, zijn de woningen ook duurzaam ontwikkeld. Zo komt er geen gasaansluiting meer en krijgen de huizen standaard een warmtepomp en zonnepanelen. Samen met een goede isolatie heb je zo een zuinig huis met een lage energierekening. Zowel goed voor jou als het milieu.

Omgeving

Het project DommelSquash ligt aan een eindige straat, tussen de Brouwerijdreef en het Helenadal in. Heerlijk centraal op loopafstand van winkelhart De Belleman met onder andere een grote supermarkt, verse bakker, snackbar en drogist. Basisschool Agnetendal is letterlijk aan de overkant van de straat, speelplekken zijn hier volop en ook de gezellige, historische dorpskern van Dommelen is vlakbij. Mede door al die volgroeide bomen en struiken rondom het plan, zul je je snel thuisvoelen op deze plek.

Scroll naar boven