Datum start verkoop bekend!

We hebben goed nieuws!

Woensdag 20 oktober 2021 start de online verkoop van 9 koopwoningen in het nieuwbouwplan Dommelsquash in Dommelen. Het gaat om 7 witte herenhuizen aan de Brouwerijdreef en 2 ruime hoekwoningen die bij de groenstrook tegenover de school en Brouwersbos komen. Prijsindicaties van deze woningen kun je nu al vinden onder het kopje Woningen. De overige woningen gaan later in de verhuur. Op de 20ste oktober zijn alle verkoopdocumenten van deze woningen te bekijken op de website en kun je de bouwnummer(s) waar jouw voorkeur naar uitgaat, aan ons doorgeven. Zet deze datum dus alvast in je agenda!

Hoe werkt zo’n online verkoop?

Op woensdag 20 oktober zetten we alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de koopwoningen en juridische documenten op de website. Je hebt dan ruim de tijd om deze stukken door te nemen. Gewoon wanneer het jou het beste uitkomt. Hierna kun je bepalen voor welke woning(en) je gaat. Tot uiterlijk zondag 31 oktober heb je de tijd om het inschrijfformulier met daarop de bouwnummers van jouw voorkeur digitaal bij ons aan te leveren.

Toewijzing woningen

In de 1e week van november volgt de toewijzing van de woningen. Dit doen we volgens de eerder gecommuniceerde toewijzingsprocedure. Zo is het voor iedereen vooraf duidelijk hoe we dit doen. Heb je de procedure gemist of wil je deze nog een keer nalezen? Bekijk hier de Toewijzingsprocedure voor de koopwoningen van het project Dommelsquash.

Wat kun je nu al doen?

Als je op 20 oktober de link naar de pagina met verkoopinformatie en het inschrijfformulier wilt ontvangen, dien je ingeschreven te zijn als belangstellende voor het plan. Als je nu al nieuwsbrieven van ons ontvangt, weet je dat je ingeschreven staat in ons bestand. Anders kun je je daar nu voor aanmelden onderaan deze pagina.

Ook is het verstandig om alvast een financiële check te doen zodat je straks goed voorbereid bent als de verkoop start. Eén van de toewijzingscriteria is namelijk het hebben van zo’n financiële check. Meer weten over de Financiële Check?

Nog heel even geduld dus, maar voordat je het weet is het 20 oktober!

Scroll naar boven