Dommelsquash op naar 2022!

De feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekent dat er weer een gezellige periode aanbreekt met veel tijd voor elkaar en de familie. Perfect om even stil te staan bij het afgelopen jaar én weer nieuwe plannen voor de toekomst te maken.

Terugblikken bij Dommelsquash

Er gebeurde veel het afgelopen jaar bij het nieuwbouwproject Dommelsquash. Na een periode van gesprekken en zorgvuldige afstemming met de gemeente Valkenswaard en omwonenden, kwam er dit voorjaar groen licht voor het plan.
Snel daarna hebben we beelden laten maken van de woningen in het plan en is de website de lucht in gegaan. Via nieuwsbrieven hielden we alle belangstellenden op de hoogte over de ontwikkelingen zoals de afwerking van woningen, prijzen, aannemer en planning. 
Medio oktober gingen de 9 koopwoningen in het plan Dommelsquash in verkoop. De eerste verkoopgesprekken vonden medio november plaats en inmiddels zijn beide hoekwoningen en alle herenhuizen verkocht of onder optie. 

Vooruitkijken 

2022 wordt een jaar van bouwen aan de 17 nieuwe woningen in het plan. De omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is inmiddels onherroepelijk. Goed nieuws dus voor de voortgang van het plan.
In maart/april zal gestart worden met de sloop van het huidige pand van Topsquash. Aansluitend daarop start Bouwmij Janssen met de bouwwerkzaamheden. Naar verwachting zal de bouw ongeveer 1 jaar duren. We verwachten nu dat we eind december 2022 de inschrijving van de huurwoningen kunnen gaan opstarten.

Maar allereerst kijken wij nu, net als alle kopers, uit naar die eerste schop in de grond. Op naar een mooie, nieuwe woonbuurt in Dommelen!

Namens Keersop Projectontwikkeling wensen wij iedereen hele fijne feestdagen toe en een fantastisch nieuw woonjaar!

Scroll naar boven