Eerste handtekeningen staan!

Deze week ondertekenden Gerben en Kim de Wit-Verhoeven als eerste kopers het koopcontract van hun nieuwe herenhuis in het nieuwbouwproject Dommelsquash in Dommelen. Inmiddels hebben meer kopers, zoals Tania en Bob, hun goede voorbeeld gevolgd en het koopcontract ondertekend. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Daarom kozen zij voor Dommelsquash

De karakteristieke woningen in een kleinschalig woonbuurtje op loopafstand van basisschool Agnetendal én alle (winkel) voorzieningen in Winkelhart De Belleman, maakt dit project geliefd bij kopers.

Dat de woningen duurzaam en energiezuinige ontwikkelt zijn, is één van de redenen waarom de kopers hebben gekozen voor een nieuwe woning in Dommelsquash. De woningen hebben standaard een warmtepomp en zonnepanelen. Samen met de goede isolatie heb je zo een energiezuinig huis met een lage energierekening. Zowel goed voor het milieu als je portemonnee!
Maar ook het feit dat het een nieuwbouw woning is, die je nog helemaal naar eigen smaak & wens kunt afwerken, droeg bij aan hun beslissing om in het project Dommelsquash een huis te kopen.

Het groene karakter van de wijk, omringd door veel groen en volgroeide bomen maakt Dommelsquash nog eens extra aantrekkelijk om te wonen. En er komt nóg meer groen.

Groencheque

De kopers kregen namelijk ook een Groencheque. Dit is een waardebon waarmee ze een boom kunnen uitzoeken bij Boomkwekerij & Tuincentrum Bannenberg uit Valkenswaard. Zo wordt die nieuwe tuin straks al gelijk een beetje groener.

Scroll naar boven